PRODUKTY

100% PŘÍRODNÍ BIO ELIXÍRY Z KVALITNÍ MATCHY A CHAGY

separator
Sleva
Bio Matchaga - balení 28 sáčků (na 4 týdny)

Bio Matchaga

590 


Elixír na imunitu, energii a mentální schopnosti. Legendární Chaga arktického Finska s japonskou Matchou – to nejlepší ze dvou světů.

  • zdroj betaglukanů, adaptogenů a antioxidantů
  • ruční sběr a čistota zpracování
  • 100% přírodní doplněk pro zdraví a výkon
  • 28 sáčků (á 1500 mg) na 4 týdny
Sleva
Bio Chaga - balení 28 sáčků (na 4 týdny)

Bio Chaga

550 

Strážce přirozené obranyschopnosti. Legendární medicinální houba z arktických lesů Finska nastartuje pozitivní procesy ve vašem těle.

  • zdroj betaglukanů, adaptogenů a antioxidantů
  • ruční sběr v polárním Finsku
  • divoce rostoucí v certifikovaných bio lesích
  • 28 sáčků (á 750 mg) na 4 týdny

Sleva
Bio Matcha - balení 28 sáčků (na 4 týdny)

Bio Matcha

360 

Šálek Matcha čaje v sobě skrývá až 6 hodin energie a soustředění. Originál z Japonska v BIO kvalitě. Nabitý antioxidanty a aminokyselinami.

  • mletý zelený čaj, ručně sbíraný v Japonsku
  • praktické sáčky pro maximální čerstvost
  • 130x více antioxidantů než běžný zelený čaj
  • 28 sáčků (á 1500 mg) na 4 týdny

Původ produktů z Matchy a Chagy od DoktorBio - Matchaga z Finska a Japonska

TO NEJLEPŠÍ ZE DVOU SVĚTŮ

SUROVINY V NEJLEPŠÍ BIO KVALITĚ Z FINSKA A JAPONSKA

separator
Chaga neboli Rezavec šikmý, případně Čaga sibiřská (Inonotus obliquus)

Chaga

Naše Chaga se ručně sbírá v polárních lesích finského Laponska, které jsou díky své čistotě certifikované bio. Divoce rostoucí Chaga zde čelí extrémním výkyvům teplot až několik desítek let, než je plodnice dost velká ke sběru. Díky těmto podmínkám v sobě koncentruje velké množství bioaktivních látek a představuje tak extrémně kvalitní zdroj adaptogenů, beta glukanů, enzymů a antioxidantů. Z mateřského kmene břízy čerpá i další terapeuticky účinné látky, např. kyselinu betulinovou.

Několik zelených lístků japonské bio Matchy

Matcha

Naše Matcha pochází z tradiční oblasti Japonské Aichi. Plantáže s Matchou se asi 4 týdny před sklizní zastiňují, což vede k výraznému zvýšení obsahu chlorofylu a aktivních látek v rostlinách. Každý krok pěstování i výrobního procesu je pečlivě monitorován a dokumentován. Nejlepší ručně sbírané čajové listy se spaří, usuší a nakonec jemně namelou na speciálních žulových kamenech. Na jednom mlecím kameni se takto získá pouze jedna unce Matchy za hodinu.

BLOG

MATCHAGA RECEPTY, ČLÁNKY A TRENDY

separator